Press "Enter" to skip to content

De beste e-handelsplattformene

Finn riktig netthandelsplattform

E-handelsverden er veldig konkurransedyktig, med et tilsynelatende uendelig antall tilgjengelige alternativer. Samlet verdi er en av hovedfaktorene for de fleste nettstedeiere, og det spesifikke funksjonsettet bidrar til den totale verdien. Plattformens ytelse gjør også en betydelig forskjell. Det er mange forskjeller i ytelse og funksjonalitet med e-handelsplattformer, hvorav mange kan påvirke bunnlinjen på måter som ikke er umiddelbart åpenbare. Å finne riktig plattform avhenger av mange faktorer, og kostnadene er bare en av mange.
Her er noen av de beste plattformene du kan vurdere:


Shopify

Shopify har et rykte på seg for å utmerke seg i å selge gjennom sosiale medier eller via drop-shipping. Denne plattformen fungerer best for noe mindre butikker som ikke er så avhengige av SEO. Grensesnittet er dra-og-slipp, noe som gjør konfigurering mye mer enkelt. Brukere rapporterer at selv noen med minimale ferdigheter til utvikling av nettsteder kan få et nettsted operativt på noen minutter. Flere apper kommer med alle plattformens planer, i tillegg til et POS-alternativ som lar butikker akseptere betaling via mobilappen. Eksempler på appalternativer inkluderer:


• Dropship-verktøy
• SEO-programmer
• Print-on-demand produkter


Denne plattformen er et bra alternativ for bedrifter som har mindre behov for sterk SEO og trenger noe som bruker en enkel struktur, med relativt lave kostnader.


WooCommerce

En ting som skiller seg ut med WooCommerce er dens evne til å ha både e-handel og et agentprogram, en kombinasjon som ennå ikke er tilgjengelig på andre steder. Butikker som har et lavt salgsvolum med færre kunder presterer vanligvis best. Utvidelser er tilgjengelige som en del av WordPress-installasjonen for å hjelpe deg med å administrere nettstedet ditt mer effektivt, inkludert:


• Fraktverktøy
• Salg med ett klikk
• Markedsføringsverktøy via e-post
• Sosiale medier hjelpemidler
• Integrering av betalingsgateway

Butikkeiere med beskjedne behov og WordPress-ferdigheter drar mest mulig nytte av dette grensesnittet. Hvis du har en liten kundebase og et mer beskjedent utvalg av produkter, kan denne plattformen fungere bra ved hjelp av WordPress.


Weebly

En av styrkene som Weebly kan skilte med er å ha automatisering av markedsføring direkte inne på nettstedet. Selv om de tilgjengelige SEO-alternativene er minimale, er det en bra oppstartsalternativ for bedriftseiere som mangler budsjett for en utvikler.
Redigeringsverktøyene denne plattformen bruker er dra-og-slipp, med et utvalg av temaer som inkluderer gratis alternativer. Hvis du har de nødvendige ferdighetene, er CSS og HTML tilgjengelig for videre tilpasning. En annen funksjon som mange brukere synes å være nyttig, er mobilappen, som hjelper bedriftseiere med å ta vare på nettstedet sitt mens de er på farten. Kontrollpanelet gjør det enkelt å utføre hvilken som helst oppgave. Starter-planen tillater maksimalt 25 produkter. For virksomheter som trenger flere funksjoner, tilbyr forretnings- og resultatplanene størst fordel. Noen av de ekstra funksjonene inkluderer:
• Et større antall produkter
• Støtte for digitale varer
• Lagerstyring
• Kuponger og koder
• Handlevogn

PrestaShop

Prestashop tilbyr fordelene ved å være i nettskyen og å være en åpen kildekodeplattform. Tekniske kunnskapsrike brukere vil like å kunne tilpasse plattformen til sine behov. Brukere som ikke er teknisk kunnskapsrike, har tilgang til en betalt versjon av programvaren. Denne plattformen bruker en dra-og-slipp funksjon. Kritiske funksjoner som SSL-sertifikater og webhotell krever ekstra kostnader. En av de viktigste fordelene med plattformens åpne kode er at den gir enkel integrasjon med flere typer viktige systemer. Disse alternativene inkluderer:


• ERP-systemer
• Lagersystemer
• Regnskapsplattformer
• Betalingsportaler
• Budtjenester

Ett-klikk-modulene gjør det lettere å få tilgang til sosiale analyser, SEO, kryssalg og annonserelaterte verktøy. Du kan enkelt finne ut hva du trenger å vite for å komme i gang ved hjelp av dashbordet og ombordvideoen.


Squarespace

Squarespace har dra-og-slipp funksjoner, i tillegg til integrasjon med ShipBob og Printful. Disse to funksjonene hjelper deg med å gjøre ting mye enklere for eiere av bedrifter som er bedriftsbasert. Pris for planer er ganske rimelige, alt mellom $18 og $26 i måneden. Rabatter er tilgjengelige ved årlig betalingsplan for å hjelpe deg med å spare mer.
Oppgradering til en av e-handelsplanene gir mest fleksibilitet. Noen av funksjonene som er tilgjengelige under disse planene inkluderer rabatter og gavekort, muligheten til å selge abonnement og automatisk gjenvunnet handlevogn. Butikkeiere med enkle behov for funksjoner kan dra nytte av å bruke denne plattformen. Med muligheten til å oppgradere til økonomiske planer som tillater flere funksjoner, har du ingenting å tape.


Opencart

OpenCart tilbyr, i likhet med mange populære e-handelsplattformer, et valg av en skyversjon og en nedlastbar versjon. Antallet produkter som kan legges til er ubegrenset, og grensesnittet støtter både fysiske og digitale produkter. Støtte i flere valutaer er perfekt for bedriftseiere som selger i flere enn ett land. Rangeringer og anmeldelser for alle produktene er tilgjengelige rett etter konfigurering, noe som gir profesjonelt konfigurering helt fra begynnelsen.
Det er enkelt å bygge og administrere flere butikker ved å bruke et enkelt grensesnitt. Et brukervennlig dashbord gir deg mer kontroll over alt på nettstedet.


Hundrevis av betalingsportaler er kompatible med plattformen, noe som hjelper kundene å velge et betalingsalternativ de er komfortable med å bruke. Det er også tusenvis utvidelser og temaer tilgjengelige for bedriftseiere å bruke.


Magento

Magento tilbyr det beste fra begge sider med valg av en hostet skyversjon og et opensource-grensesnitt som tillater installasjon på andre servere. Noe av det beste med dette grensesnittets funksjonalitet er utvalget av fleksible alternativer. Hvis dine tekniske ferdigheter er flinke nok til å vite hvilken slags servermiljø du tenker å bruke og hvordan du tilpasser designet ditt, har du flere muligheter å velge fra. Cloud hosting-alternativet kan bidra til å oppfylle behovene til nettstedeiere uten utviklererfaring. Utvalget av plugins og temaer fortsetter å vokse med plattformens popularitet. Dette grensesnittet støtter oppretting av innhold på flere språk, perfekt for selskaper med global appell.
Noen eksempler på gode funksjoner du bør tenke på inkluderer:


• Nettstedoptimaliseringsverktøy
• Fraktverktøy
• Plugin-moduler for markedsføring
• Kundestøtteverktøy
• Markedssalg
• Justerbart innhold for forskjellige brukere
• Brukerrabatter
• Gjentakende betalingsverktøy
• Abonnementsstøtte

Alle som leter etter en fleksibel plattform med mye støtte tilgjengelig finner sannsynligvis den her. Dersom du trenger hjelp utover det kan du finne det i selvhjelpsressurser, er det mange eksperter som er klare til å hjelpe deg.


Sitebuilder

Noe av det som appellerer til mange brukere om Site Builder, er at det har tre forskjellige planer. Du trenger imidlertid den dyreste av de betalte planene for e-handelsfunksjoner. Grensesnittet har dra-og-slipp funksjonalitet og er et av de beste i sin klasse. Selv om problemer er usannsynlige på grunn av plattformens brukervennlighet, er det en kundestøttelinje du kan bruke. Av de malene som er tilgjengelige for nettsteder, tilbyr plattformen rundt 100 som fungerer med nettbutikker. Hvis behovene dine blir enkelt oppfylt med de viktigste verktøy, skal du kunne få et skikkelig godt nettsted i gang.