Press "Enter" to skip to content

Hvordan spare penger med rabattkoder

Siden det ble tillatt i 2009 å markedsføre med rabattkoder i Norge, har dette viste seg å være en populær og effektiv markedsføringsmetode.

Spar penger

Det er flere måter å spare penger på netthandel, men det å bruke rabattkoder har blitt en av de beste og lettvinte metoder. Mange nettshoppere vet at de kan spare mye penger ved å bruke rabattkoder, og de er ofte på rabattkodejakt for å finne de beste tilbudene på nett, og nå som netthandel øker stadig kommer rabattkode til å bli enda mer populær, og flere vil finne ut at de kan spare tusenvis av kroner i året ved å samle og ta i bruk rabattkoder.

Netthandel

De fleste nettbutikker og fysiske butikker tilbyr kupongkoder i de siste årene, for mange butikkeiere har skjønt at de kan tiltrekke seg nye kunder ved å dele ut rabattkoder. Denne markedsføringsmetoden er enkel, men allikevel effektiv og beviselig skaper salg i butikken.

Vi oppfordrer alltid våre medlemsbutikker til å gi bort rabattkoder, for vi vet at man slår to fluer i en smekk med denne markedsføringsmetoden. Det oppnås salg og høy eksponering av merkevare og kunden får ettertraktet rabatt, så det er egentlig en vinn-vinn situasjon for både kunder og butikkene.

Vi hos Butikkjakt.no er opptatt av å gjøre nettshopping enklere og har alltid kupongkoder/rabattkoder som er ferske og oppdatert tilgjengelig på denne siden

Nedenfor kan du se hvordan man bruker rabattkode hos Extremefitness og Cluse klokker.

Comments are closed.