Belysning

Belysning er viktig uansett hvor man befinner seg, og særlig i hjemmet trenger man godt lys for å skape en koselig stemning i boligen . På arbeidsplassen er det også ekstra viktig å ha perfekt belysning for ikke å belaste øynene for mye. Når lys er nødvendig i hverdagen og for vår trivsel måtte vi lage en kategori for å kunne samle nettbutikker som selger lys. Under finner du nettbutikkene som har bordlamper, gulvlamper taklamper, spotlights og andre lysprodukter.

Lampedirekte.no – Lamper & LED lyspærer fra Philips

23 96 10 97

Cort Adelers gate 16, Oslo, Norway

Mandag-fredag 8:00-17:00

Lampedirekte.no er din nettbutikk for alt innen belysning. La våre høykvalitative lyspærer lyse opp dagen din, fordi vi har lys og pærer til alle formål. LED-pærer varer lenger enn tradisjonelle pærer, er mer motstandsdyktig mot vibrasjoner og støt, og bruker mye mindre strøm – opp til 90% mindre. Derfor består vår katalog nesten utelukkende av LED-lys fra kvalitetsmerker som Philips og Osram.

Vi tilbyr vanlige lyspærer, LED lysrør, glødpærer, lyslister, flombelysning, armaturer, tennere og lys-tilbehør – for billige priser. Alle våre lamper er energibesparelse sammenlignet med tradisjonelle pærer. I tillegg til lysdioder, har vi også halogenlamper. Kjøp og billig høykvalitativ LED belysning fra Philips og Osram online på Lampedirekte.no!

    Main Menu